MIT campus

More
14 years 9 months ago #772 by TheElf
Replied by TheElf on topic MIT campus
- A hiteltelen politikus kevesebb ember véleményére van hatással, mint a hiteles katona, tanár, manager... A hitelesség fontos. Sokszor kérdeznek ügyek kapcsán, sokszor beszélhetek a mágikus veszélyekr?l, amikkel úgy foglalkozok, hogy nem vagyok mágus. Hitr?l, háttérzajról, sok más dologról. És igen, totemekr?l is.

- Félreértesz. A sámán elhivatottsága a toteme felé nem rosszabb mint a katona kötelessége, a mágia mindannyiunkat irányít.

- Nem csak az én szándékom várni, nem csak én akarok formálni, hanem ezek részben Sáska céljai is, és sok dologban úgy érzi, megértem a szándékait, mert hasonlítok arra a sáskára, mely a totem adeptusok által tisztelt jó oldala. Szólít, helyesel, olykor még az is el?fordult, hogy egy szellem mentett meg. De mindennek el kell, hogy jöjjön az ideje, nem lehet kapkodni. Ezért fontos kivárni, és fontos, ne testesítsem meg a másik arcát. Ilyen egyszer? a dolog.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 years 9 months ago #780 by Nyarlathotep
Replied by Nyarlathotep on topic MIT campus
-"Err?l ugyan egész más a véleményem, de ha most nekiállunk megvitatni, akkor holnap estig itt fogunk beszélgetni és még fáradtabbak leszünk.A másik meg, hogy régen rossz, ha csak kötelességekben gondolkodsz. A tanár, a manager és a katona hiteles? A tanárnak kénytelen vagy hinni, mert elvileg jobban tud, de mi van ha utána nézel dolgoknak és kiigazítod? A managert azt ne említsd, mert a röhög?görcs kerülget. Alacsony rangú fizetett semmittev?k 99%-ban. Az a kevés aki tesz is valamit és tud is valamit, annak semmi hitele. A katonának meg nem muszáj hinni, de engedelmeskedni igen. Ennyi hitele egy politikusnak is van és még nagyobb lefedettsége. Szélesebb sávon kommunikál, nem csak egy cégnek, hadseregnek, vagy osztálynak, évfolyamnak, munkacsoportnak, mifenének. Megmondják, hogy mit kell mondanod? Ha olyan oldalt választasz, akkor azt fogják megmondani, amit te magad is elmondanál. Hozzá tenni viszont szabad, nem? Ha pedig minden kötél szakad, ott a japán császár példája."

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #781 by TheElf
- Szerinted a média nem kérdezi meg a katonákat sok helyzetben? És több hitelünk van mint sok politikusnak. De nem hiszem, hogy majd ha Azumi kezére kerül a Renraku akkor neki kevesebb hitele lenne... Soroljak még példákat? De igyekeznem kell szerintem felkelteni Azumit...

Aika bár általában az "Ébreszt?! Fel!" szint? ébresztésben gondolkodik, most mégis inkább - ösztönösen - a lehet? leggyengédebb megoldást választja. A csókok, a simogatás, stb. nagyon nem a katonai módszer, de Azumi felébresztésére inkább ez a megoldás t?nik jónak. Persze ebben viszont Aikának nincs rutinja, így könnyen lehet, hogy nem csak felébreszteni de felizgatni is sikerül Azumit...

More
14 years 9 months ago #782 by Nyarlathotep
-"Akkor ha egy órával számolok, akkor össze tudjátok szedni magatokat, remélem... Nekem 5 perc egy kiadós zuhany után. Ez is úgy öt, hogy lezuhanyzok, két perc amíg kiötlök valamit, egy pillanat alatt varázsolok valamit és még öt perc, ha nagyon kiütne. Egyébként kevesebb." mondja Lexi, miközben az ehhez szükséges fölszereléseket, készít ki. "Majd szóltok, ha kész vagytok, a többiek szerintem már el?re szaladtak, Crystal meg velem szokott jönni." megy ki a szobából. Te is nekiindulsz, hogy fölébreszd Azumit, bár ha jól emlékszel, már ébredezik, legalábbis ezt jelentette neki az egyik elementálja. Ennek nézel most utána fél-lábujjhegyen, nehogy kiképz??rmester stílusú "csapat riadó" legyen bel?le. Gyorsan körül nézel, kicsit hallgatózol is, de mivel nem hallasz sok mindent, benyitsz. Azumit már az ágy szélén ülve találod, tehát olyan nagy ébresztgetés nem kell, de egy ölelés, egy -kát csók belefér még a dologba. [Most ha akarnád, le se kellene teperned, kicsit billentesz rajta és biztos, hogy visszazuhanna.]

-"Basszus... Nyolc óra..." dörzsöli meg a szemeit, ásít és nyújtózik egy nagyot. "Ne haragudj, hogy csak úgy kid?ltem. Nem tudom, de mintha egyszer?en leütöttek volna. Még a fejem is fáj. Crystalt csak álmodtam, vagy tényleg itt volt? Annyira összezavarodott minden..." mondja er?tlenül és tényleg úgy néz ki, mintha valami súlyos betegségb?l vagy sérülésb?l lábadozna. Egy ideig ölelés címén csak támaszkodik rád, hogy ne zuhanjon vissza. Ebb?l minden lesz, csak fölizgatás nem, ezt is eldöntöd magadban, mert még mindig olyan gyors, mint egy mézbe ragadt légy... Nem tudod, hogy mi történt vele, de ilyen szint? kimerültséget csak kevés minden okozhat és ti még aludtatok is valamennyit a közelmúltban. Igaz, mióta együtt vagytok nem annyira sokat, de azért ennyire keveset sem.

Csapat riadó!

More
14 years 9 months ago #783 by TheElf
- Nagyon fáradt vagy? Mondjuk le a bulit amire hivatalosak vagyunk?

More
14 years 9 months ago #784 by Nyarlathotep
-"Nem, nem muszáj. Úgysem tudnék egy percet sem aludni, csak tudnám, hogy miért vagyok ilyen tompa és zavart... Nem tudom, hogy mit csináltam és emlékszem dolgokra, de tudom, hogy biztos kihagyok valamit. Meg nem tudom, hogy mi mikor történt. Az a fél nap miel?tt elaludtam... Az annyira zavaros. Ugye nem aludtam napokat? Olyan... Mintha kikapcsoltak volna egy kicsit..." mondja és megint ásít egy nagyot. "Mindjárt kimegyek és megmosdok. Biztos, hogy jobb lesz..."

Csapat riadó!

Time to create page: 0.414 seconds

Aktuális gondolatok

Ha saját szerepjátékot alkotnál, legyen az első kérdés az: Van-e valami olyan játék, amivel játszanál, de nem elérhető a piacon?

Bejelentkezés

Kereső

Cookie kezelés

This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device.